Показвам изпитан метод за печелене на криптовалута без инвестиция от интернет сайта www.freebitco.in.

Главна страница на сайта за печелена на крипто валута freebitco.in
  • Трудност: Леснo
  • Доходност: Добра
  • Посещение: Ежедневно

За всички, които се питат защо ще показвам печеливш начин в интернет, без да крия и аз печеля от Вас като го споделям.

Какво точно е Freebitco.in?

Freebitco.in уебсайт или платформа за раздаване на faucet „Безплатна малка сума биткойн“ с цел да посещавате постоянно сайта. Валутата е напълно реялна и можете да е изтеглите например в банковата си сметка и т.н.

Freebitco.in отделно е сайт за залагания с криптовалута. Има възможност и да се депозира в акаунта.

Може да се залага на голямо и малко или на определени събития, футболни срещи или например „Колко ще е цената на BTC на определена дата?“ Коефицентите са доста добри за хората които залагат.

Както банките Freebitco.in ви дава годишна лихва на Вашите пари, която се изплаща всеки ден във Вашата сметка , но трябва да съхранявате минимална сума 30,000 satoshi (0.0003 BTC) около 30 лева. при приблизителна цена биткоина 50000$“.

Друга опция за печалба е играене на лотария. Можете да купувате или печелите билетчета. Всяка седмица се тегли и имате малка вероятност да спечелите крипто или стоки.

Ако продължавате да четете темата, тук е мястото да Ви разкрия схемата за печелене на парите от сайта. Ако има правописни или пунктоационни грешки се извинявам, Аз съм програмист а не учетел по Български език и Литература.

Взимане на Комисионна от хората (Реферали) които работят за Вас ?

Схемата е тъй наречената пирамида. Зарибявате хора да влизат в freebitco.in и всеки които го посещава и клика с мишката, си взимате комисионна. Колкото повече хора са ваши работници (реферали), толкова повече взимате.

Печелите от всичко което вашия реферал прави в сайта. При залагания взимате комисионна или при взимане на faucet отново се зарежда и Вашата сметка.

Печалбата на криптовалута зависи от колко повече аудитория имате например в социалните мрежи. Давам пример, имате 3000 приятели и шервате Вашия реферален линк даден от сайта Freebitco.in можете да спечелите една добра сумичка ежедневно.

Условието е че те трябват да влезнат от линка, които Вие шервате. Така те стават Вашите реферали (работници).

Местата за разпространие на линка от сайта Freebitco.in зависи от Вас. Принипа е прост колкото повече шервате толкова повече реферали.

Как да започна да печеля криптовалута от сайта Freebitcoin

Как да започна да печеля от фреебиткоин безплатно от интернет

Влизате на www.freebitco.in и си кликате да си направите акаунт. След като се регистрирате на главната страница се появява бутон ROLL.

Кликане за да спечелите безплатно фаусет крипто

При кликане на бутона и попълване на captcha (Проверка дали сте робот) Ви се депозират в акаунта малка сума биткойн. След като изминат 60 минути пак можете да кликнете и да си приберете faucet.

Печелене от инернет подробно описание

Зависимост от какво точно число Ви се падне толкова валута получавате. Проверете таблицата отгоре.

От Вас зависи дали ще трупате биткоини или ще ги залагате с цел печалба. Ако искате да ги заложите, кликате на MULTIPLY BTC и играете голямо или малко. Ако има желание да залагате на мачове или други събития клик на горното меню BETTING.

Къда да намеря моя реферален линк на Freebitco.in?

Меню за печелене на безплатни монети крипто freebitco.in

Кликате на бутона от горното меню REFER. На тази страница Ви обясняват колко комисионна ще взимате Вашите реферали.

Линка, които Ви интересува е под YOUR REFERRAL URL Например https://freebitco.in/?r=15288405

Това е линка, който трябва да шервате колко и къде зависи от Вас.

Друга опция e шерване на баннер от Freebitco.in. В секцията BANNERS ще се покажат Вашите баннер линкове. Можете да шервате или поставяте на сайте ако имате такъв, Всеки кликнал започва да работи за Вас.

Важно!!! Ако правете Два акаунта с цел единият да е реферал да другия и да взимате двойна комисионна, задължително е вторият компютър да е с друго IP. Противен случай ще блокират и двата акаунта. Правила на Freebitco.in.

Видео

Благодаря за четенето. Ако имате въпроси, мнение или съвет, пишете във формата отдолу.

Sending
User Review
4.4 (5 votes)
6 thoughts on “Метод за печелене пари от Freebitco.in”
    1. След натрупването на 0.00030000 сатоши кликаш на бутона withdraw и ги теглиш в биткойн портфейл например crypto.com. След регистрация попълвате заявление за дебитна карта и биткойните се сменят автоматично в лева и можете да пазарувате с картата.

  1. Здравейте, точно това правя по цял ден и то без да искам чух ей така и случайно реших да опитам. Тук е въпроса на имейл получих сума пари която не знам дали е истина или не и ако да как мога да процедирам какво трябва да направя, имам 72часа за реакция. Дайте насоки дори не знам кк да верифицирам профила, като цяло нищо не му разбирам??? Помощ от по напредналите????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *